Ingrediente:
- 800 g orez
- 100 g șuncă
- pătrunjel
- 250 ml lapte
- 250 g mozzarella
- 1 morcov
- 2 ouă
- 100 g cașcaval
- piper, sare
Mod de preparare:
1. Pentru început, dăm mozzarella prin răzătoare.
2. Procedăm la fel și cu morcovul. Șunca o tăiem cubulețe. Pătrunjelul îl tăiem mărunt.
3. Într-un bol, amestecăm toate ingredientele menționate anterior. Adăugăm orezul fiert și mixăm bine. Turnăm compoziția într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.
4. Într-un bol, separat, batem ouăle spumă. Adăugăm cașcavalul dat prin răzătoare, laptele, sarea ,piperul și amestecăm bine. Turnăm compoziția în tavă. Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 30 de minute.