Ingrediente:

  • 800 g orez
  • 100 g șuncă
  • pătrunjel
  • 250 ml lapte
  • 250 g mozzarella
  • 1 morcov
  • 2 ouă
  • 100 g cașcaval
  • piper, sare

Mod de preparare:

1. Pentru început, dăm mozzarella prin răzătoare.

2. Procedăm la fel și cu morcovul. Șunca o tăiem cubulețe. Pătrunjelul îl tăiem mărunt.

3. Într-un bol, amestecăm toate ingredientele menționate anterior. Adăugăm orezul fiert și mixăm bine. Turnăm compoziția într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.

4. Într-un bol, separat, batem ouăle spumă. Adăugăm cașcavalul dat prin răzătoare, laptele, sarea ,piperul și amestecăm bine. Turnăm compoziția în tavă. Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 30 de minute.