Ingrediente pentru aluatul de ciocolată:

  • 250 g făină
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 3-4 ouă
  • 150 g zahăr
  • 20 g pudră de cacao
  • 5 g praf de copt

Ingrediente pentru aluatul din brânză:

  • 350 g brânză de vaci
  • 30 g amidon
  • 60 g zahăr
  • 1/2 linguriță de zahăr vanilat
  • 1 ou

Mod de preparare:

1. Pentru aluatul de ciocolată, turnăm făina într-un bol. Adăugăm pudra de cacao, praful de copt și amestecăm bine.

2. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle spumă. Adăugăm zahărul, uleiul, laptele, făina și amestecăm foarte bine până la omogenizare.

3. Într-un bol separat, amestecăm toate ingredientele pentru aluatul de brânză.

4. Pe o tavă acoperită cu hârtie de copt, turnăm aluatul de ciocolată. Pe deasupra, adăugăm aluatul din brânză de vaci și coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos.