Ingrediente:

  • 800 g sfeclă roșie
  • 350 g ceapă
  • 5 lingurițe sos de soia
  • 100 ml ulei
  • 2 lingurițe oțet
  • 2 lingurițe zahăr
  • sare, condimente

Mod de preparare:

1. Într-un bol, dăm sfecla prin răzătoarea mare. Adăugăm zahărul și amestecăm bine.

2. Într-o tigaie încinsă, prăjim sfecla 30 de minute. Acoperim cu capac deoarece vrem să înabușim sfecla. După acest interval de timp, așezăm sfecla într-un bol.

3. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ceapa tăiată mărunt. După 5-7 minute, adăugăm sosul de soia și gătim încă 3 minute.

4. Adăugăm ceapa în bolul cu sfeclă. Amestecăm bine, pe urmă adăugăm oțetul, condimentele și amestecăm foarte bine.

Poftă bună!