Ingrediente:

  • 500 g piept de pui
  • 2 castraveți marinați
  • 100 g crema de brânză
  • 2 linguri muștar
  • 1 legătură pătrunjel
  • ardei roșu și galben
  • 16 felii de bacon

Mod de preparare:

1. Pentru început, dăm castraveții prin răzătoarea mare. Îi amestecăm cu crema de brânză. Adăugăm pătrunjelul tăiat mărunt, muștarul și amestecăm bine.

2. Tăiem ardeiul cubulețe mici.

3. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem pieptul de pui felii. Frăgezim bucățile de carne și formăm un blat.

4. Tapetăm cu umplutura pregătită anterior iar pe deasupra așezăm ardeii tăiați cubulețe.

5. Formăm o ruladă pe care o înfășurăm în felii de bacon.

6. Așezăm rulada pe o tavă acoperită cu folie de aluminiu. O coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 30 de minute.