Ingrediente:

  • 200 g bicuiți
  • 3 ouă
  • 250 ml lapte condensat
  • 400 ml lapte
  • 1/2 linguriță zahăr vanilat
  • 200 g unt

Ingrediente pentru glazură:

  • 4 linguri zahăr
  • 4 linguri pudră de cacao
  • 12 linguri lapte

Mod de preparare:

1. Pentru cremă, batem ouăle spumă. Adăugăm laptele și amestecăm bine.

2. Adăugăm laptele condensat, zahărul vanilat și mixăm.

3. Punem compoziția la fiert, pe foc mic și amestecăm 2 minute.

4. Pentru glazură, amestecăm zahărul și pudra de cacao.

5. Adăugăm laptele.

6. Punem vasul la fiert, pe foc mic și amestecăm bine până la omogenizare.

7. Batem untul cu ajutorul unui mixer.

8. Adăugăm crema pregătită anterior și amestecăm bine.

9. Într-o tavă de copt, așezăm un strat de biscuiți. Pe deasupra, adăugăm un strat de cremă. Procedăm la fel până terminăm toate ingredientele. La final, decorăm cu glazura de ciocolată.

Poftă bună!